top of page

Find ydelser og se priser her

Jeg har som fotograf stor erfaring inden for forskellige områder eksempelvis mode, portræt og bryllupper. De seneste år har jeg endvidere beskæftiget mig rigtig meget med fotos inden for erhverv- og industri, produktfotos, packshots med mere. I mit fotografiske univers er jeg altid på jagt efter smukke og fascinerende scenarier og emner, skudt fra forskellige vinkler og motiver med kant ligesom mit fokus er på små som store detaljer, der kan gøre en forskel ikke mindst i forhold til at præsentere den enkeltes unikke personlighed.

_DSC6845-kopi.jpg

Portrætter

Portrætfotografering hos mig handler om, at fremstille vellignende og flotte fotos hvor de personlige egenskaber fremhæves gennem objektivet.

Fra:

800kr

wix-hjemmeside-børn-18.jpg

Baby og graviditet

Hos Kielstrup Photography garanteres et fantastisk resultat, der reflektere jeres guldklumps personlighed fra barnsben forevigt.

Fra:

900kr

wix-hjemmeside-børn-40.jpg

Børn og familie

Børn og familien er noget helt specielt. Derfor brænder jeg for at levere det bedste resultat til mine kunder, så minderne for altid gemt og aldrig glemt.

Fra:

900kr

_DSC4740.jpg

Erhverv og produkt

Landsdækkende fotografering, billeder af firma domicil, personale, ledelse, events, foredrag, industri, bolig, messer og meget mere.

Fra:

2500kr

Billede 02.10.2021 15.10.28.jpg

Bryllupper

Står den store bryllupsdag for døren? Hos Kielstrup Photography sørger vi for at dokumentere Jeres store dag, så I kan mindes den, mange år ud i fremtiden.

Fra:

6800kr

Billede 28-04-2019 11.51.44.jpg

Konfirmationer

Fotografering til jeres fest, konfirmation, jubilæum, årsdag eller fødselsdag, jeg er klar til at indfange den store dag.

Fra:

3500kr

bottom of page