top of page
 • Hvordan ved jeg hvilke billeder jeg ønsker at få tilsendt?
  Efter foto-sessionen vil fotografen der har været ude og tage billeder, gennemgå materialet og udvælge de bedste billeder, hvorefter du som kunde har mulighed for at vælge dem du synes er bedst. Dette kan også ske efter fotograferingen hvor du som kunde har muligheden for at gennemse de billeder der er taget under sessionen.
 • Kan jeg få billederne digitalt?
  Alle billeder du modtager vil være igennem et sikkert digitalt download link.
 • Er det muligt at få udleveret de uredigerede billeder?
  Mange ønsker de uredigerede billeder, da det kan være svært at vælge. Dette er dog ikke noget der tilbydes. Det er nemlig ikke et færdigt produkt, og jeg ønsker ikke at aflevere noget halv-færdigt. Du kan altid bestille lige så mange billeder du ønsker, men det er altid de færdigredigerede billeder til mine normale priser.
 • Jeg bliver nødt til at aflyse en fotografering, hvad gør jeg?"
  Afbud skal ske så hurtigt som muligt. Senden besked herinde eller via Facebook siden, eller kontakt os på 28 34 37 62. Forudbetalingen fotograferingens pris refunderes ikke ved afbud.
 • Betaling efter fotografering?
  Du kan betale med kontant (lige penge, har ikke byttepenge), med MobilePay eller med bankoverførsel. Jeg tager desværre ikke imod Dankort og andre kreditkort.
 • Hvor holder i til?
  Vi holder til i 7100 Vejle, men kører også gerne ud – primært i trekantsområdet, hvor kørslen er inkluderet, men vi dækker hele Danmark og udland.
 • Kan en ordre annulleres?
  Hvis du vil annullere en ordre, inden varerne har forladt lageret, skal du omgående ringe til os på telefonnummeret 28 34 37 62. Det kan dog ikke garanteres, at vi kan nå at standse din ordre, inden dine varer afsendes, da varen bestilles direkte hos vores leverandør. Hvis du har afgivet din ordre i weekenden eller efter vores lukketid, kan du kontakte os pr. e-mail. Du kan finde vores kontakt oplysninger ved at klikke her.
 • Hvordan ved jeg, at min ordre er blevet registereret?"
  Du får tilsendt en ordrebekræftelse til den e-mailadresse, du angav ved købet. Hvis du ikke har modtaget en ordrebekræftelse, kort efter at du har afgivet en ordre, kan det betyde, at der er gået noget galt med dit køb. Kontakt os, så skal vi nok hjælpe dig hurtigst muligt.
 • Kan der foretages ændringer i min ordre efter bestilling?
  Desværre kan vi ikke ændre en eksisterende ordre, men hvis du kontakter os med det samme, er det muligt at annullere ordren, før varerne afsendes fra lageret. Når ordren er annulleret, kan du gå ind og afgive en ny ordre med de rigtige produkter, så du undgår at bestille dobbelt.
 • Leveres der til alle steder i Danmark?
  Vi leverer ikke til Grønland og Færøerne.
 • Hvordan ved jeg, at min pakke er ankommet?"
  Så snart dine varer er nået frem til afhentningsstedet, får du tilsendt en meddelelse pr. SMS til det mobiltelefonnummer, du angav ved bestillingen hos os.
 • Hvorlænge tager en levering?
  Vi sender orderen til produktion omgående hos vores leverandør der ligger i Sverige. Vores leveringstid er normalt 3-7 arbejdsdage fra bestillingsdatoen. Din ordre vil i de fleste tilsende afsendes 1-2 dage efter den er sendt til produktion eller tidligst dagen efter, at du har afgivet ordren.
 • Kan man handle os jer, hvis ikke man bor i Danmark?"
  Ordrer, der afgives på Kielstrup Photography, kan kun leveres i Danmark. Hvis du vil afgive ordrer med levering i et andet land, skal du kontakte os ved at klikke her.
 • Hvad koster en returnering?
  Returomkostningen (69 kr.) trækkes ved krediteringen af dit returkøb. Kunden er ansvarlig for alle omkostninger i forbindelse med returnering. Bemærk, at pakken skal sendes som en sporbar pakke. Gem din kvittering og din sporingsreference, indtil du modtager bekræftelse på, at vi har modtaget din returvare.
 • Kan man bytte et produkt?
  Vi håndterer ikke ombytning. Hvis du ønsker at bytte en eller flere af dine modtagne varer til en anden, håndteres det som en almindelig Fortrydelsesret/Returnering. Du sender den uønskede vare tilbage, og vi sender dine penge retur. De nye varer, som du ønsker at købe, bestiller du, som du plejer, i vores webshop.
 • Har man fortrydelsesret?
  Ved køb af varer på kielstrupphotography.dk er der altid 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du har ret til at fortryde dit køb ved at meddele os det inden for 14 dage, efter at du eller din repræsentant har taget imod den bestilte vare (fortrydelsesfrist). Fortrydelsesret, ombytningsret og åbent køb gælder ikke for personlige plakater, fordi de trykkes på bestilling. Læs betingelser her.
 • Hvordan returneres en varer?
  Du registrerer din returnering ved at kontakte os her. Når vi har modtaget din registrering, får du en e-mail med instruktioner og fragtseddel. Returvaren skal sendes grundigt emballeret.
 • Skal jeg returnere det beskadigede produkt, jeg har modtaget?"
  Du behøver ikke at returnere et beskadiget produkt til os. Du kan læse mere om, hvordan du foretager reklamation under spørgsmålet "Hvad gør jeg, hvis et produkt er beskadiget eller forkert?"
 • Hvad gør jeg, hvis et produkt er forkert eller beskadiget?"
  Hvis du modtager en defekt eller forkert vare, hjælper vi dig naturligvis så hurtigt som muligt. Send følgende oplysninger pr. e-mail ved at klikke her. - Den e-mailadresse, købet blev registreret under - Ordrenummer - Kundenavn - Artikelnummer - Vedhæft et billede. - Foto af din pakke, hvis det er muligt Vores kundeservice kontakter dig efter, så snart de kan.
 • Kan man betale med kort?
  Ja, vi tilbyder hurtig og sikker betaling med den betalingsmetode, som du selv foretrækker. Vælg mellem kortbetaling (VISA, MasterCard, Eurocard) eller Paypal. For din sikkerhed er al kommunikation mellem dig og os krypteret, inklusiv de oplysninger som sendes, når du gennemfører et køb.
 • Hvornår får man pengene retur?
  Vi bestræber os altid på at tilbagebetale beløbet så hurtigt som muligt, men senest inden for 14 dage. Bemærk, at vi skal have modtaget returvaren, eller at der skal kunne fremvises en indleveringskvittering, før der kan foretages returbetaling til dit kort.
 • Hvordan får man pengene retur?
  Hvis du har betalt med et kort, tilbageføres beløbet til det kort, der blev brugt ved købet. Foretog du dit køb under en kampagne eller med en rabatkode? Når din returvare er modtaget, omberegnes din ordre. Opfyldes kravene til kampagnen eller rabatten ikke, vil rabatten blive fratrukket din returbetaling.
 • Forhandler nogle butikker jeres produkter?
  Vi har valgt at samarbejde med udvalgte forhandlere, men det er kun muligt at finde alle vores produkter via vores webshop. Butikkerne vi samarbejder med er lokale butikker fra Vejle og er nævnt nedenunder. Fabrikanterne Danmark og Norden
 • Kan jeg samarbejde med jer?
  Vi vil meget gerne samarbejde med enkeltpersoner, der arbejder som influencere på sociale medier med mindst 1.000 følgere og højt engagement. Kontakt os, og oplys dit fulde navn, links til sociale medier og webadresse. Vi glæder os til at høre fra dig! Kontakt os ved at klikke her
 • Min rabatkode virker ikke
  Kontroller, om du har indtastet koden rigtigt, og se, om der er angivet en gyldighedsperiode for koden. Hvis det ikke er tilfældet, bedes du kontakte vores kundeservice, som med glæde vil hjælpe dig hurtigst muligt.
 • Hvad gør jeg hvis jeg glemmer at indtaste min rabatkode ved køb?
  Kontakt vores kundeservice, som med glæde vil hjælpe dig hurtigst muligt.
 • Hvad må jeg ikke bruge billederne til?
  Du må ikke: Anvende billederne kommercielt Videresælge billedet Anvende billedet til artikler i magasiner og lign. Redigere i billedet. Dette inkluderer også sociale medie filtre og beskæring af billedet.
 • Kreditering
  Ved alle billeder gælder, at jeg som fotograf skal krediteres ved offentliggørelse af billederne fx. på din hjemmeside eller Facebook – vi sætter rigtig stor pris på, at dette sker. Enten ved at henvise til Kielstrup Photography eller ved at påføre tekst med kreditering til billedet.
 • Hvad må jeg bruge billederne til?
  Betalte billeder må frit benyttes til privat brug, dvs. i hjemmet, på private hjemmeside og andre online medier som f.eks facebook og instagram.
 • Ophavsret
  Alle billeder på denne hjemmeside er beskyttet af loven om ophavsret, og må ikke benyttes uden aftale med fotografen eller redigeres på nogen måde.
bottom of page